Varme rettar
Tomatsuppe
laga av Ryfylke tomater, egg frå Finnøy og urte olje
Allergen: gluten, melk, egg
Ovnsbakt sterling kveite
med sesongbasert grønnsaker og ramsløk saus
Allergen: melk
Idsøe pølser
med sylta raudlauk
Allergen: sulfit
Anguskjøttboller
i tomatsaus
Grilla kyllingbryst
i urtemarinade
Kalde rettar
Lefse frå Ryfylke lefsebakeri
fylt med salat, røykelaks frå King Mikal og urte krem
Allergen: fisk, gluten, melk
Tomatsalat
tomater og beter frå Ryfylke
Allergen: sulfitt
Grønsalat
med sesongbasert ville vekster og grønnsaker
Allergen: ingen
Bakte små poteter
med urte
Allergen: ingen
Potetsalat
med lokale poteter
Allergen: melk
Grilla maiskorn
med mykje smak
Allergen: melk
Brød
alltid godt som tilbehøyr
Allergen: gluten
Aioli
ramsløk, chilli majones
Allergen: egg, sulfitt
Panna cotta
med bær
Allergen: melk, gluten, nøtter (Mandel)
Dessert bord
Sesongdessert, her blir da laga små desserter av da av ferske sesongbaserte råvarer.
Dessert forslag
Sjokoladefondant med is og bær
Pannacotta med bær
Iskald Rabarbra suppe med rabarbra og jordbær biter i
Sjokolade Mousse
Ta kontakt for andre valg