68277786_2406443299401538_713852379530788864_n.jpg

Om Bygdakokken

Joakim Moberg Wiborg er fødd og oppvaksen i Sogndal i Sogn. Matinteressa og lidenskap for dyrking av mat fekk eg med meg frå Sogndal. Etter kokkeutdanning ved Sogndal vidaregåande skule, var eg del av den første pulja som fikk være lærling hos opplæringskontoret Brimi-kjøken og fekk gleda av å jobbe fleire år som lærling og kokk i Jotunheimen. Eg var lærling på Gjendesheim Turisthytte og har vore hjå Arne Brimi på Vianvang og på bakeriet i Lom. Eg har også erfaring som kokk på Fossheim hotel.

Deretter har eg hatt gleda av å jobbe på restaurantar som Bølgen & Moi Stavanger og Strand restaurant i Bærum. Eg har også jobba som kjøkkensjef på Preikestolen fjellstue.

I dag bur eg med min familie på Finnøy ved Stavanger, og tilbyr kokketenester og matopplevingar frå mitt selskap Bygdakokken.

På Finnøy har eg min eigen kjøkkenhage der eg kan dyrke mest muleg av det vi treng.

Ta kontakt med meg for ein matprat

Referansar